Nigeria Reșița, trei eșecuri și o victorie!

În Municipiul Deva s-au desfășurat recent întrecerile Campionatului Național de minifotbal, ediția 2011/2012. La competiție au participat cele mai bune 20 de echipe din țară.

Una dintre aceste 20 de echipe a fost Nigeria Reșița, câștigătoarea Campionatului Județean de Minifotbal Caraș Severin. Competiția a fost organizată, în premieră de Clubul Sportiv Reșița și girată de Federația Română de Minifotbal Amatori.

După tragerea la sorți, Nigeria Reșița a fost repartizată în grupa B, alături de campioanele județelor Hunedoara, Sibiu,Galați și Zalău.Din păcate, reprezentanta județului nostru a înregistrat trei eșecuri și doar o victorie. Rezultatele obținute de Nigeria Reșița sunt 2-4 cu Euro Glia Nufălău, 0-1 cu Avantaje Deva, 1-3 cu Bronx Galați și 5-1 cu Old Foxes Mediaș.

A fost o experiență inedită și necesară și consider că au avut evoluții  mulțumitoare, că ne-am ridicat la nivelul competiției. De altfel, prezența printre cele mai bune 20 de echipe din țară este o realizare care ne determină să aspirăm la mai mult, în ediția viitoare a campionatului‘‘ , a precizat Dorin Voinea, președintele CS Sabrina.