La Moldova Nouă, sport și plimbare cu bacul în cinstea Dunării

ziua dunarii la moldova noua
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Cross-ul Dunării, campionatul de minifotbal, și întreceri de tenis de masă și de pescuit au loc în ziua dedicată fluviului.

În acest fel, Ziua Internațională a Dunării este marcată anual prin evenimentul organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă împreună cu primăria și consiliul local. Anul acesta, evenimentul debutează la ora 9:30 cu cros-ul Dunării desfășurat pe distanța dintre blocul nr. 9 și faleza Dunării. Apoi, de la ora 10:00, terenul de sport al Liceului „Clisura Dunării” găzduiește campionatul de minifotbal pentru copii.

La ora 12:00, în sala de sport a orașului este programat campionatul de tenis de masă pentru ca, la ora 15:00, doritorii unei plimbări cu bacul să fie invitați la centrul de informare turistică aflat pe Str. Dunării, nr. 3. Aici se va asigura transferul către punctul de trecere a frontierei iar cei care vor să participe la acțiune sunt invitați să se înscrie aici.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Concursul de pescuit va fi organizat pe faleza Dunării începând cu ora 19:30. La toate activitățile, cei interesați pot participa gratuit. Înscrierile prealabile nu sunt necesare, ci ele vor fi validate și confirmate de echipa noastră înainte de startul fiecăreia, exceptând plimbarea pe Dunăre. Ziua Internațională a Dunării este marcată sâmbătă, 29 iunie.
Foto: Casa de Cultură Moldova Nouă

afisul evenimentului de la moldova noua

Ziua Internațională a Dunării la Moldova Nouă.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/