„Îi aștept pe reșițeni de zilele orașului să ciocnim un pahar!”

ioan popa primaria resita
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Primarul Ioan Popa îi invită pe reșițeni pe platforma Câlnicel la „Zilele Reșiței” pentru a se bucura împreună de programul pregătit de sărbătoarea orașului.

Începând de astăzi și până duminică, Reșița dă startul sărbătorii orașului. Pentru ediția din acest an a „Zilelor Reșiței”, organizatorii au pregătit un program complex, cu muzică și spectacole pentru toate gusturile. Ediția din acest an se ține din nou pe platforma Câlnicel din Govândari, unde de câteva zile au început pregătirile pentru pregătirea evenimentului, iar circulația rutieră a fost închisă.

Ca și în anii trecuți, primarul Ioan Popa va fi alături de reșițeni pe parcursul zilelor orașului, pe care îi invită să participe în număr cât mai mare, pentru a se bucura de artiștii invitați să concerteze la sărbătoarea municipiului.

Dragi reșițeni, vă invităm să veniți la zilele orașului, să sărbătorim împreună. Îl vom avea pe Horia Brenciu, vom avea folclor. Am insistat la colegii mei să-mi aducă un sârb magic pe acordion, pe Borko Radivojevic, care este fenomenal. Pentru cei care iubesc folclorul veritabil îi sfătuiesc să nu-l piardă pe acest sârb care este genial. O să merg să-l văd, dar și pe Horia Brenciu care îmi place foarte mult. Vom avea mâncare băutură, de toate, în zona Câlnicel. Circulația este închisă, vremea se pare că va fi bună. Poate puțin cald duminică, dar azi și mâine este mai răcoare. Sunt zilele noastre, zilele reșițenilor, îi invit să ciocnim un pahar!”, le transmite Popa reșițenilor.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Programul „Zilelor Reșiței”:

program zilele resitei

program zilele resitei

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/