La Moldova Nouă s-au semnat actele! Pentru dublarea numărului de angajați!

Aproximativ jumătate de milion de euro vor fi investiți în perioada imediat următoare de către o firmă ce produce cablaje pe care le livrează în întreaga lume!

Primăria Moldova Nouă și SC Arantronic, o companie deținută de un investitor irlandez, au semnat contractul de vânzare pentru un imobil de pe Strada Dunării, care urmează să fie modernizat în vederea extiderii fabricii de cablaje. „SC Arantronic a decis sa investească în Moldova Nouă, în această clădire, aproximativ 500.000 de euro și, cel mai important, să își mărească capacitatea de producție, dublându-și numărul de angajați, de la 80 – 90 până la aproximativ 200. Este un mesaj clar că adminsitrația locală urmărește sprijinirea investitorilor. În viitor mai pregătim câteva surprize plăcute care să dovedească unul din obiectivele mele principale ca primar și anume, crearea de locuri de muncă prin toate facilitățile permise de legislația în vigoare”, a anunțat bucuros primarul Adrian Torma.

Edilul l-a asigurat pe investitorul irlandez de sprijin continuu și a subliniat încă o dată importanța deschiderii punctului vamal din Desecare pentru trecerea frontierei cu bacul.

CITEȘTE ȘI:

 Super afacere la Moldova Nouă! Bani la bugetul local, locuri de muncă și reclamă în toată lumea!