La Moldova Nouă s-a bifat cea mai tare noapte! [FOTO/VIDEO]

Toate drumurile celor mai de top interpreţi de muzică pop din România au dus la Moldova Nouă, mai exact, pe scena falezei Dunării. What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Buble şi The Motans au reuşit să transforme petrecerea organizată cu ocazia Zilelelor Oraşului dunărean în „cea mai tare noapte”.

În cea mai aşteptată zi, la M9 (17 august), organizatorii au dat startul programului artistic cu Trupa Energy a Casei de Cultură Moldova Nouă. Mişcările scenice ale tinerilor nu doar că au captat instant atenţia publicului, ci au reuşit să-i insufle energia de care avea nevoie pe tot parcursul manifestărilor artistice.

What’s Up nu a mai putut sta în studiourile din Bucureşti, fiindcă, în oraşul de pe Dunăre, petrecerea avea deja două zile la activ. Cu TAXI-ul sau cu alt mijloc de transport, artistul nu şi-a dezamăgit fanii K la meteo. Acesta a urcat pe scena de la Dunăre şi s-a bucurat să-i vadă pe toţi cei prezenţi cântând şi „dansând în jurul lui”. Publicul „a pus la suflet” întreaga stare de bine transmisă de interpret, iar, la finalul cântării, a urmat sesiunea foto, dar şi cea a „selfie-urilor printre mese”.

leader board 728 x 90 px

Activ în campania electorală a primarului Adrian Torma, dar şi în mediul online într-ale muzicii hip-hop, Rapp’Aga a revenit să cânte despre oraşul din care a plecat, iar mesajele sale de emancipare vis-a-vis de problemele sociale au fost primite cu aplauze de ascultători.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672442524428″]

O altă artistă îndrăgită care a „evadat” din Bucureşti la Moldova Nouă este Andreea Bălan. Aceasta nu şi-a luat liber să meargă la mare, ci s-a simţit liberă şi plină de entuziasm în partea opusă a hărţii, mai exact, la Dunăre. Cântăreaţa a jonglat atât cu melodiile care au propulsat-o în domeniul muzical, cât şi cu cele mai noi hit-uri. Prestaţia vocală a artistei, dar, mai ales, costumaţiile extravagante, în culori vii, şi iepuraşii sexy (dansatoarele cu care a conceput întreaga coregrafie) au reprezentat un adevărat deliciu pentru public.

În timp ce Lidia Buble le „povestea fetelor”, în backstage, că pe apă e mai bine decât „Sub apă”, astfel „Cămaşa” rămâne uscată şi impecabilă pentru o altă posibilă colaborare, pe scena de pe faleză au urcat, pe rând, echipele care au ocupat podiumul la Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” în vederea ridicării echipamentelor sportive, dar şi a cupelor.

„Fără centuri de siguranţă”, solistul trupei The Motans s-a dezlănţuit pe scena de la Moldova Nouă şi le-a arătat oamenilor cum „să se bucure din lucruri simple”. „Petrecerea dată în sufletul artistului” moldovean s-a răspândit imediat în rândul celor adunaţi să-l vadă în carne şi oase. Cu o sclipire angelică în ochi, publicul a ţopăit, a cântat, până la epuizare, împreună cu interpretul de suflet.

La final, înainte de focul de artificii, primarul, Adrian Torma, le-a mulţumit tuturor pentru implicarea de care au dat dovadă în cadrul evenimentului organizat în oraşul pe care-l conduce, cu mesajul: „Doar împreună putem dezvolta oraşul!”.