La mai bine de 3 luni de la recepție, hala de lactate din Piața Gugulanilor zace neutilizată!

explo 1000x200

Caransebeșenii mai trebuie să aștepte până când hala de lactate din Piața Gugulanilor va fi inaugurată. Și asta pentru că, deși recepția parțială la finalizarea investiției a fost efectuată în luna octombrie 2018, până când nu se obțin toate autorizațiile de funcționare nu va fi realizată recepția finală pentru a putea deschide centrul comercial.


Avizele și autorizațiile trebuie obținute de la ISU, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, însă până acum nu s-a demarat procedura pentru întocmirea documentațiilor. L-am sunat pe directorul Serviciului Piața Gugulanilor, Ion Ursulescu, căruia executivul Primăriei i-a mai prelungit cu alte 6 luni contractul de manager, pentru a primi amănunte, însă nu a răspuns apelurilor Express de Banat.

Reamintim că unul dintre motivele pentru ca Luminița Verdeș a fost schimbată din funcția de manager la piață a fost tocmai cel privind gestionarea investiției în hala de lactate, în opinia lui Felix Borcean înlocuitorul Luminiței Verdeș, fostul director al Aquacaraș Caransebeș, Ion Ursulescu, fiind ales de Borcean tocmai pentru experiența pe care o are în domeniul investițiilor. Doar că proiectul, care s-a realizat din fonduri proprii ale Serviciului Piața Gugulanilor, și-a urmat parcursul firesc fiind pe final și, conform contractului de finanțare, în luna octombrie s-a realizat recepția parțială, la câteva luni de la instalarea lui Ursulescu.

De aici urmează avizarea și dotarea halei de lactate din fonduri proprii ale Serviciului Piața Gugulanilor.

banner 970 x 250