La ce să se aștepte elevii în 13 septembrie? „Este haos și bătaie de joc după un an de dezastru din cauza «performanței» cu care se mândrește Cîțu”

Marius Damian,parlament,psd,pnl,Cîțu

Au mai rămas doar trei săptămâni până la începerea anului școlar, însă mai sunt multe necunoscute. Elevii, studenții și părinții lor încă se întreabă ce se va întâmpla după 13 septembrie. Asta în timp ce, spune deputatul Marius Damian, cei care dețin acum puterea se pierd în lupte politice. 

În 13 septembrie se dă startul noului an școlar. Ceea ce pentru mulți ar trebui să fie o bucurie a reîntâlnirii va fi de fapt un haos, consideră deputatul de Caraș-Severin, Marius Damian. „Nu este tocmai un prilej de bucurie pentru elevi deoarece nu știu la ce să se aștepte odată cu 13 septembrie, atât timp cât singura preocupare din momentul de față este șefia partidului PNL unde se dau lupte fără scrupule între Cîțu și Orban care sunt orbiți de preluarea puterii și care uită că suntem la pământ din toate punctele de vedere! Ne așteptăm la tot ce este mai rău pentru copiii noștri cărora le-a fost luat dreptul la educație fiind țara care am avut cel mai mult școlile închise din întreaga Europă și ne așteptăm la încă un an de dezastru cu actuala guvernare la putere!”.

Cu doar trei săptămâni înainte de redeschiderea școlilor, elevii nu știu la ce să se aștepte, în lipsa unei informări clare privind măsurile ce vor fi aplicate în contextul pandemiei de coronavirus.

„Este haos și bătaie de joc după un an de dezastru din cauza «performanței» cu care se mândrește Cîțu, performanță care nu este altceva decât recordul nereușitelor acestui guvern incompetent care a luat în derâdere țara și cetățenii acestei țări, prin afirmațiile cu care iese în fiecare zi în fața românilor, care abia că își mai pot duce traiul de la o lună la alta!”, spune deputatul social-democrat.

Dezamăgit de actuala guvernare, Marius Damian spune cu regret că România a ajuns o țară pusă la pământ de niște oameni care vor doar putere, care nu își doresc nimic pentru România și care nu știu cum să se atace mai bine pentru a se vedea cu toată puterea.

„Stăm cu un PNRR pe care s-a depus praful din cauza acestei guvernări, cu comunități locale și firme care nu vor accesa niciun ban din partea Uniunii Europene din cauza acestor incompetenți care își bat joc de absolut tot! Ne așteptam la un an și mai dezastruos din toate punctele de vedere atât timp cât suntem conduși de acești oameni fără Dumnezeu și incapabili de orice!”, a mai spus parlamentarul cărășean.