La Caransebeş, ultimele lucrări edilitare dinaintea rectificării bugetare

Serviciul Public Întreținere și Reabilitare din cadrul Primăriei Caransebeș este aproape de finalul campaniei de asfaltare a străzilor propuse pentru această vară. Tot acum au fost trasate marcajele pe străzile asfaltate, dar și pe alte străzi și zone de parcări.

Potrivit directorului SPIR, Ion Gheorghe Ștefan, s-au efectuat lucrări de asfaltare și marcaje rutiere pe străzile Cazărmii, Țarinei, C.D. Loga și parcare Piața agroalimentară din Pipirig.

„Pe lângă acestea, s-au realizat amenajare și asfaltare parcare str. G. Buitu, reparații carosabil pe strada Luță Ioviță și strada Căpitan Ioan Temeș, iar în ceea ce privește întreținerea spațiilor verzi, menționăm că au fost uniformizate florile din Parcul Primăriei și s-a cosit iarba în cartierul Nord, în aceste ultime două zile”, ne-a menționat șeful SPIR.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Acesta spune că în proiectul pentru acest an s-ar mai putea cuprinde lucrări de reparații și asfaltări pe câteva străzi care necesită astfel de intervenții, însă acest lucru se va ști cu precizie după rectificarea bugetară.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/