Căldură mare! Ştrandul din Caransebeş doboară record după record la încasări!

Zilele toride din aceste săptămâni i-au făcut pe caransebeșeni să se răcorească la Ștrandul Municipal, care a ajuns să stabilească noi recorduri la încasări.

Vânzările de bilete la ștrand i-au surprins până și pe administratorii zonei de agrement, directorul SPIR Ion Gheorghe Ștefan menționând că banii vor fi investiți în asfaltări și reparații de străzi.

„Încă nu am centralizat fondurile primite din vânzarea biletelor la ștrand, dar pot spune că suntem foarte mulțumiți, au fost zile cu vânzări de 8.000-9.000 de lei, iar recordul a fost de 11.000 de lei încasări într-o singură zi, ceea ce înseamnă bilete vândute și închirierea celor 300 de șezlonguri. Majoritatea sunt copii și tineri, și adulți cu copii, locul de joacă din centrul bazinului mic este cel mai căutat de cei mici”, ne-a declarat Ion Gheorghe Ștefan, directorul Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare.

Menționăm că, după ce anul trecut ștrandul a fost închis pentru lucrări de reabilitare, în acest an el a fost deschis încă de la 1 Mai, numărul caransebeșenilor în zilele caniculare depășind și 500 într-o singură zi.