Voucherele de vacanță – merele discordiei dintre Torma și PSD. „32 de primării din Caraș-Severin nu au bani de salarii!“

Relația dintre putere și opoziție a generat dintotdeauna valuri de discuții și, indiferent de hotărârile pe care le-ar lua oricare dintre părți, mereu vor exista nemulțumiri și nemulțumiți. În acest context, Moldova Nouă nu face excepție.

În mediul online, rețeaua Facebook a început ca mijloc de socializare. Treptat, rețeaua de socializare a fost folosită ca mijloc de promovare, în diverse domenii, chiar și în campaniile electorale. Astăzi putem spune că Facebook-ul a devenit un fel de zid al plângerii, pe care fiecare își poate posta of-ul și părerile personale.

Problemele ridicate de internauți pe pagina de Facebook Psd Moldova Nouă sunt legate, printre altele, de faptul că „Primăria Orașului Moldova Nouă este singura din județul Caraș-Severin care nu beneficiază de voucherele de vacanță date de Guvern”, dar și de faptul că primarul Adrian Torma ar fi „supraîncărcat primăria ajungând în situația de a nu putea plăti salariile angajaților”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În contextul problemelor ridicate în mediul virtual de opoziție, l-am rugat pe edil să ne ofere câteva cuvinte, asta ca fiecare cititor să poată hotărî propriul adevăr și să tragă propriile concluzii. Iată astfel ce declară Adrian Torma: „Nu suntem singura primărie care nu beneficiază de vouchere de vacanță. Sunt mai multe primării în această situație pentru că nu sunt bani la buget. În momentul acesta, 32 de primării din județul Caraș-Severin nu au bani de salarii. În lunile septembrie, octombrie, numărul acestora va crește, ajungând undeva la 50. Doar trei primării vor rămâne cu bani. S-au mărit foarte mult salariile pe promisiunea Guvernului, dar fără să ni se aloce bani la buget”.

Tras, oarecum, la răspundere prin aceste acuze, primarul mai punctează, în replică: „Guvernul PSD acordă pensii speciale și nu a reușit să facă un km de drum. Când vor face ei (PSD-iștii) un km de drum, un spital și un teren de fotbal, atunci va putea comenta PSD-ul atât la nivel local, cât și la nivel județean, dar și la nivel național”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/