La Caransebeș se contestă orice! Chiar și ședința Consiliului Local!

Grupul de consilieri PSD din forul local al municipiului Caransebeș a depus la Registratura Primăriei Municipiului o plângere prealabilă contestând ședința de Consiliu Local extraordinară de îndată din 11 iulie.

În temeiul Articolului 7 din Legea 554/2004, Contencios Administrativ, aleșii social-democrați contestă dispoziția primarului privind convocarea ședinței extraordinare, precum și aprobarea hotărârilor cu numerele de la 159 până la 167 adoptate de majoritatea consiliului formată doar din liberali. Grupul PSD consideră că hotărârile luate sunt netemeinice și nelegale și solicită, în baza legii, revocarea acestora.

Proiectele de hotărâre aprobate de liberali și contestate de social-democrați fac referire la realizarea obiectivului și documentației tehnico-economice pentru Ștrandul Municipal, a Regulamentului de Funcționare și Organizare, mandatarea reprezentantului municipiului în Aquacaraș, retragerea municipiului Caransebeș din Asociația Volei Club Caransebeș și organizarea Festivalului Gugulan Rock.

În plângerea înaintată se mai arată că la începutul ședinței din 11 iulie consilierul Daniel Alexandru Isac a anunțat președintele de ședință de nelegalitatea convocării și pe cale de consecință a organizării ședinței extraordinare convocată de îndată. Consilierii PSD au părăsit sala de ședință.