La Caransebeș miroase a blat! „Damian, pentru jocurile nu știu cui!”

Liderii organizației locale social-democrate din Caransebeș nici nu vor să audă de candidatura lui Marius Damian, administratorul public al județului, la Primăria municipiului, considerând că o astfel de variantă este dovada blatului cu Marcel Vela, pentru ca Andra Pleșa să urce în fotoliul de edil-șef!

Tot mai multe voci îl dau pe Marius Damian candidatul PSD pentru Primăria Caransebeș. Liderii locali au reacționat imediat, confirmând tensiunile care există încă în partid. „La Caransebeș nu s-a stabilit nimic referitor la candidatul PSD pentru funcția de primar. Există un sondaj în desfășurare, care va stabili care dintre candidații Schinteie, Bogdea, Iova va fi cel care va candida la Caransebeș”, a transmis organizația municipală PSD prin vocea lui Florin Bogdea.

Potrivit comunicatului, Damian este exclus din start ca posibil candidat. El este totuși inclus în sondaj. „Este și Damian, care nu își dorește Teregova, ci cu ardoare Caransebeșul, deși la un sondaj făcut prin februarie, era plasat mult în spatele notarului Petrică Schinteie. Noi cei de la Caransebeș suntem deschiși oricărei candidaturi dacă cel care candidează este dorit și de caransebeseni. Nu vom accepta ca la Caransebeș să avem un candidat fără șanse, pentru a face jocurile nu știu cui, cu siguranță candidatul PSD-ului va fi pe placul caransebesenilor. Vor fi multe speculații și știri false, care vor avea menirea să inducă în eroare alegătorii, dar curând acest lucru se va limpezi. Sperăm ca la Caransebeș să fie o alianță de stânga PSD+PRO+ALDE, conform noii alianțe județene, dar în acest caz noi vom merge la negocieri cu candidatul stabilit de PSD în urma sondajului. Deci, la Caransebeș, lucrurile nu sunt tranșate pentru un candidat favorit, dar vă putem spune cu siguranță că va fi un candidat serios cu șanse reale să câștige Primăria Caransebeșului”, a mai transmis organizația PSD Caransebeș.

Cu toată opoziția liderilor de la Caransebeș, Damian are destule atuuri în fața oricăruia dintre cei trei. Scandalul mocnește și e doar chestiune de zile, poate chiar de ore până va izbucni. Cine câștigă se știe deja. Felix Borcean!