La Berzovia, Căminul Cultural așteaptă să fie reabilitat

Căminul Cultural din Berzovia necesită de multă vreme lucrări de reabilitare. Încă din anul 2017 a fost depus un proiect pentru obținerea unei finanțări în valoare de peste 470.000 de euro prin AFIR, dar lucrurile încă tărăgănează.

Primarul comunei, Mircea Ion Serafin, așteaptă cu interes decizia forurilor competente și spune că au fost obținute toate avizele necesare ISU, planul de achiziții publice, ajungându-se la documentația pentru licitație. Cea mai mare îngrijorare a primarului o reprezintă prețurile materialelor de construcții, care, în ultimii patru ani aproape că s-au dublat. Consultanții de specialitate spun că proiectul ar trebui revizuit, iar solicitările bugetare indexate cu 15-20%.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Căminul Cultural va fi refăcut din temelii, pornind de la consolidări de ziduri, înlocuirea acoperișului, tencuieli interioare-exterioare, instalație de încălzire proprie, dotări de mobilier, sistem de sonorizare și multe alte amenajări importante pentru buna funcționare a unei asemenea instituții.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/