„Robu și Popa sunt primarii care au schimbat cu adevărat fața orașelor României!”

rares bogdan

Fostul primar al Timișoarei și actualul edil-șef al Reșiței sunt oamenii pe care europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îi dă ca exemplu în atragerea de bani europeni și dezvoltare locală.

Aflat în campanie pentru competiția internă din PNL, acolo unde îl susține pe Florin Cîțu, fostul jurnalist a continuat să-i atace pe foștii parteneri de guvernare, spunând că aceștia nu lovesc doar în premier, ci și în primarii liberali care au făcut performanță administrativă. Florin Cîțu a fost unui șantaj din partea colegilor de la USR PLUS pe programul Anghel Saligny. Colegii noștri din USR continuă atacurile la adresa primarilor considerând 3.300 de primari hoți. Mi se pare o dovadă de necunoaștere a realității politice și de infantilism politic pentru că, în țara asta, fără primari destoinici, reformele ar fi lipsit. Fără Emil Boc, fără Nicolae Robu, fără Nelu Popa, Bolojan, Flutur și mulți alții reformele ar fi lipsit. Dacă acești oameni nu ar fi existat să aducă bani europeni, dacă primarii noștri n-ar fi adus zeci de milioane de euro bani europeni să suplinească lipsa de finanțare de la nivel public, România nu ar fi avut schimbare la nivelul comunităților locale. Primarii aceștia acuzați astăzi de liderii USR PLUS sunt cei care au schimbat cu adevărat fața orașelor României!”, a comentat Rareș Bogdan.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Europarlamentarul spune că a trăit în Clujul lui Gheorghe Funar și că trăiește în Clujul lui Emil Boc, diferența fiind uriașă. Și la fel se întâmplă și în alte orașe administrate de actuali sau foști primari PNL: „Este o schimbare fantastică, astăzi, oameni din Brăila sau Urziceni își doresc să trăiască la Sibiu, la Cluj, la Oradea, la Brașov sau Timișoara. Toate aceste orașe au fost conduse de primari liberali, toate acestea spun foarte multe despre modul în care au administrat acele comunități acei oameni.”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/