Miroase a asfalt proaspăt în comuna Mehadia!

asfaltari

Modernizarea infrastructurii rutiere continuă în comuna Mehadia, după ce la începutul lunii august mai multe tronsoane de drum au intrat în șantier. În tot acest timp, s-a reușit asfaltarea străzilor din Cropolea, Iardastita, ACH, Țigănia Mare, Pod Cimitir, Curte Bloc, Mala Spitalului, iar zile trecute s-a intervenit pe alte cinci.

„Lucrurile se mișcă bine! Încet – încet facem pași spre normalitate, creăm condiții de anul 2021. Mai avem mult de muncă, foarte multe proiecte fiind pe tapet și în diferite stadii, dar un lucru este cert: suntem pe calea bună. Alte patru străzi ale Plugovei poartă asfalt nou. De asemenea, și strada Rujan din Globurău a fost modernizată cu infrastructura și covor asfaltic. Îi asigur pe plugoveni și pe globeni de toată bună-voința și de tot sprijinul meu, pentru un trai mai bun.”, a transmis primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

Încă de la preluarea mandatului, edilul-șef și-a propus să pună la punct infrastructura de apă și canal și să modernizeze străzile rămase neasfaltate de pe raza comunei.