La Băile Herculane se ascut cuţitele. Campania electorală bate la uşă

banner publicitar

Ne apropiem cu paşi repezi de alegerile locale şi chiar dacă legal nu a început campania electorală la Băile Herculane se ascut cuţitele. Fostul primar Nicuşor Vasilescu a semnalat un proiect de hotărâre al actualului edil care a fost lăsat pe hârtie şi imediat au apărut comentariile tendenţioase. Pentru acestea Vasilescu îl arată cu degetul pe apropiatului primarului, care a pornit bătălia sub un cont fals.

Discuţiile au pornit de la postarea lui Nicuşor Vasilescu cu privire la Centrul de Permanenţă medicală care ar fi trebuit înfiinţat pe strada Trandafirilor prin HCL 49 din 25 iulie 2019 şi la care nici până azi, zice fostul primar nu au demarat lucrările de amenajare.

Centrul de Permanență din Herculane, de la extaz la agonie! Primăria a emis un comunicat prin care arăta că domnul primar este implicat și în scurt timp, Centrul de Permanență o să-și înceapă activitatea. În tot acest timp, trebuia igenizat acel spațiu și apoi solicitat avizul de la DSP Caraș-Severin. Chiar dacă la început erau mulţi cei care păreau interesați de acest proiect, astăzi este uitat şi nimeni nu face nimic“, spune Nicuşor Vasilescu.

Comentariile tendenţioase au venit de la un apropiat al actualului primar de pe un cont fals spune Vasilescu:

Albu Rodica Atotştiutorul nici nu bănuieşte ce-l aşteaptă. Crede că dacă PSD-ul a mătrăşit Justiţia şi a avut noroc la un proces, de acum încolo va avea la toate.  Albu Rodica Abia aştept să înceapă campania electorală, aceasta nu este, este un preambul, o mică încălzire, joc de glezne, sunt absolut convinsă ca SISTEMUL nu îşi va mai pune omul la Primărie aşa cum a făcut-o în multe alte rânduri“.

Vasilescu îi răspunde că toate plângerile penale la adresa sa depuse de actualul primar au fost câştigate şi ameninţă că o să facă public toate ilegalităţile administraţiei publice locale din ultimii ani:

„Tu, Albu Rodica, esti lângă Cristian Miclău,în fiecare zi și primeşti salariu din banii cetățenilor din Herculane. Nu ştiu doar eu cine ești, ştiu multi din Herculane. Încerci să spui că am fost salvat de PSD, dar asta nu ţine, eu am fost declarat de instanțele de judecată, ca nevinovat. În ultimii patru ani, tu și Cristian Miclau, aţi încercat să-mi inventaţi multe și ati deschis multe procese și chiar aţi depus plângere penală la adresa mea și am câștigat tot, arătând că sunteți disperați și nu aveti curajul să intram într-o campanie civilizată. Stiu că mai speraţi la un dosar, dar să nu uitaţi că eu sunt cel care am denunțat acele fapte. În ce te priveste pe tine și pe Cristian Miclău, să ştiti că e târziu şi nu mai puteti acoperi ilegalităţile pe care le-ați făcut în ultimii patru ani. Nu îmi doream o astfel de campanie, dar voi o vreti, asa că o să fac public, toate ilegalităţile din Primărie și o să arăt câţi bani aţi plătit, fără acoperire”, spune Nicuşor Vasilescu.