La ASU Politehnica revine un jucător foarte iubit de fani. Petruescu, nemulțumiri la finalul perioadei de pregătire

ASU Politehnica a anunțat că lista de transferuri e în mare parte închisă, dar fanii alb-violeți vor avea o surpriză în perioada următoare. În echipă se va produce o revenire. Cel vizat e Radu Motreanu, jucător iubit de galeria CVUCS. Zilele acestea, la club a fost o perioadă puțin agitată, iar Sabin Lupu nu a fost departe de a fi dat afară!

Radu Motreanu s-a pregătit vara aceasta cu Astra Giurgiu, cu care a și fost în cantonament. Fundașul dreapta de 21 de ani aparține de ACS Poli, dar clubul era de acord să-l împrumute. Mutarea la Astra a căzut până la urmă, iar acum Motreanu e aproape să revină la ASU Politehnica, echipa unde a mai fost împrumutat în sezonul 2017-2018 și în returul sezonului 2018-2019. Conform informațiilor noastre, mai e nevoie doar de semnătura administratorului judiciar ca mutarea de la ACS la ASU să devină oficială.

În schimb, zilele acestea nu a lipsit mult ca alt jucător adus vara aceasta să fie dat afară. Cosmin Petruescu a fost nemulțumit de Sabin Lupu, jucător pe care antrenorul l-a și certat la ultimul amical cu CSM Lugoj. „Conferențiarul” era nemulțumit că Lupu nu știe unde să stea în teren la fazele fixe. Din informațiile noastre, un alt reproș adus jucătorului ar fi kilogramele în plus. Până la urmă, Lupu nu a fost dat afară, mai ales că lotul Politehnicii nu e foarte numeros.

ASU Politehnica începe noul sezon sâmbătă, la ora 18.00, pe „Dan Păltinișanu”, cu partida cu CS Mioveni.