Kusturica, înainte de miezul nopții! Lupii trag cortina în Poiana Golului peste Custom 2019!

Au fost două seri de vis deasupra Reșiței și nici a treia nu poate fi altfel! Custom Festival a șters urmele de cenușă și rugină și a dezvăluit un oraș dornic și pregătit să se reinventeze, cu oameni faini, de toate vârstele, entuziaști, civilizați și mândri de povestea care se scrie sus la stemă!

Oamenii nu s-au călcat în picioare pentru a ajunge la Custom Festival, dar în fața scenei de deaspra Reșiței au ajuns suficienți entuziaști încât Facebook-ul să fie plin în aceste zile cu imagini fabuloase surprinse în Poiana Golului, locul unde rock-ul a fost la înălțimea brazilor! Doro și John Newman n-au fost impresionați de numărul celor care le-au aplaudat concertele de la Reșița, dar au fost copleșiți de atmosfera și căldura incredibile pe care le-au cunoscut la Custom. Și astea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Custom este o reușită incredibilă pentru un oraș care s-a mulțumit mai tot timpul cu puțin și pentru care trebuie să urcați, pe jos sau cu microbuzele puse la dispoziție de organizatori, spre stemă. Astăzi, în ultima seară, alți artiști de excepție. Trupa casei, The Road Band, va urca pe scenă alături de Dean Bowman, la 20.10, la 21.30, UDO crește serios numărul decibelilor, iar la 23.20 începe nebunia. Cu Emir Kusturica & The no Smoking Orchestra. Imediat după artistul sârb, Byron și Alex Calancea cu Lupii.

„În caz de ploaie, se poate urca și coborî cu microbuzele festivalului! Stația Lidl de la Trezorerie: 16:00 – 22:00! Poiana Golului 00:00 – 02:00! Să vă puneți în bagaj o pelerină în caz că-i vremea capricioasă (umbrelele nefiind permise în perimetrul festivalului) + pregătiți-vă și încălțările corespunzătoare. Ne vedem sus în poiană!”, au transmis organizatorii.

Despre cum a fost seara trecută în Poiană vorbesc imaginile: