Kristiansund 2.00 și Djurgarden 1.38 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru iubitorii fotbalului nordic, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Kristiansund – Brann (ora 20:00) cota 2.00

După ce au reușit promovarea în sezonul 2015/2016, Kristiansund este acum în lupta pentru locurile de cupe europene, ba chiar pentru titlul de campioană dacă reușește să-și câștige cele două restanțe.

Una dintre restanțe are loc astăzi de la 20:00, iar Kristiansund primește vizita celor de la Brann, care se află într-o formă foarte slabă în acest debut de sezon în care au reușit să acumuleze doar cinci puncte după primele unsprezece etape, ocupând ultima poziție a clasamentului din prima ligă norvegiană.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Djurgarden – Orebro (ora 20:00) cota 1.38

În 2019 Djurgarden cucerea ultimul titlu de campioană, iar în 2020 a încercat să concureze cu Malmo, însă fără prea mari reușite, terminând doar pe poziția a patra la finalul campionatului.

În acest sezon pare că au reintrat în lupta la titlu, iar dacă-și câștigă cele două restanțe, devin liderii primei ligi suedeze, lăsându-i în urmă pe Malmo.

În această seară de la 20:00 au duel acasă contra ultimei clasate, Orebro, și evident nu-și permit pași greșiți dacă vor să devină campioni.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.