„Klaus Iohannis să demonstreze că va fi aproape de toţi românii de acum încolo”

Primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, deși i-a oferit scaunul de președinte Vioricăi Dăncilă în orașul pe care-l conduce, nu a putut face nimic pentru ca scorul obținut în orașul de la malul Dunării să se reflecte și la nivel național, dovadă că România îl va avea în frunte, pentru încă cinci ani, pe același Klaus Iohannis.

Rezultatul spulberător obținut de Klaus Iohannis în lupta finală pentru Cotroceni s-a datorat, în mod evident, faptului că electoratul, prezent la urne pe data de 24 noiembrie, a hotărât să aleagă calea rațiunii în detrimentul emoției. Astfel, chiar dacă cetățenii orașului de la Dunăre au mers pe ideea de a vota „cu inima”, trendul național liberal și-a pus amprenta pe întreaga hartă a țării, semn că România trebuie să-și mențină statutul de țară pro-europeană.

Cu privire la victoria candidatului liberal, edilul social-democrat, Adrian Torma, a declarat pentru expressdebanat.ro: „Este voința poporului nostru. Nu putem contesta acest lucru”.

În același timp, Torma îi transmite președintelui reales mult succes în următorii cinci ani, cu speranța ca Iohannis, de această dată, să facă treabă bună pentru România: „Din punctul meu de vedere îi urez succes domnului președinte și sper ca în mandatul de cinci ani pe care îl va avea să demonstreze că va fi aproape de toți românii, că va face o treabă bună și multe din lucrurile pe care poate și le-a dorit să se-ntâmple în primul mandat să reușească să le materializeze în acest mandat”.