Klaus Iohannis, prezentat electoratului din Clisura Dunării: „Voi scoate un scor mult mai bun decât a scos Torma la europarlamentare”

Lupta pentru câștigarea scaunului de la Cotroceni este una aprigă, iar oamenii din spatele candidaților înscriși în cursa electorală a prezidențialelor cunosc lucrul acesta mai bine decât oricine.

După aprobarea moțiunii de cenzură în care puterea premierului Viorica Dăncilă a fost slăbită, liberalii sunt hotărâți nu numai să preia frâiele noului Guvern, ci și să încearce din răsputeri să-i asigure actualului șef al statului posibilitatea de a-și continua activitatea în „turnul de veghe” al țării pentru încă un mandat.

Deși, inițial, părea că actualul șef al Guvernului a avut întâietate în zona de Clisură, în defavoarea contracandidaților săi, Ghiță Sporea, președintele interimar al Organizației PNL Moldova Nouă, contrazice acest lucru. Sporea, împreună cu echipa pe care o conduce, militează pentru continuitatea lui Iohannis la Cotroceni de mai bine de o săptămână. Iar motivul pentru care șeful liberalilor de la malul Dunării nu a ieșit în presă cu acest subiect are legătură cu cele întâmplate la alegerile europarlamentare din acest an, consilierul județean mizând pe ideea „taci și faci”.

În ciuda faptului că liberalul nu a dorit să ofere detalii despre strategia de campanie, a ținut totuși să precizeze că va gestiona mult mai bine campania prezidențialelor decât a făcut-o edilul Torma la momentul europarlamentarelor, pe atunci președinte al Organizației PNL Moldova Nouă: „Voi scoate un scor mult mai bun decât l-a scos Torma la europarlamentare – pe vremea când a fost președinte la PNL Moldova Nouă”.

În același timp, întâlnirile cu electoratul liberal vor continua și zilele viitoare, Ghiță Sporea anunțând că va încerca să aducă și politicieni de la centru în acest sens: „Încercăm să aducem și oameni de la București în cadrul întâlnirilor viitoare.”, a mai precizat consilierul județean pentru expressdebanat.ro.