Noapte albă pentru pompierii din Moldova Nouă

Situațiile de urgență s-au ținut lanț, noaptea trecută, la Moldova Nouă, pompierii fiind nevoiți să facă față atât incendiilor, cât și circumstanțelor dificile pentru salvarea animalelor.

Primul apel la 112 venit către Secția de Pompieri Moldova Nouă anunța o casă cuprinsă de flăcări, în localitatea Moldova Veche. Din fericire, organele competente au reușit să lichideze flăcările, singurele pagube produse fiind de natură materială, proprietara imobilului neaflându-se la momentul respectiv la domiciliu.

O oră mai târziu, un alt apel pe la numărul de urgență punea pe jar ingeniozitatea organelor competente, acestea fiind nevoite să găsească soluția ideală pentru salvarea unui vițel, căzut într-un șanț, în aproprierea Minei Suvarov.

Lupta cu flăcările părea că nu se mai termină în noaptea de 26 octombrie, întrucât o mașină de teren, aflată între localitățile Sichevița și Liubcova, a luat foc. Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a lichida incendiul.

Potrivit martorilor, în autoturismul aflat la marginea carosabilului nu se afla nicio persoană, totul părând să aibă drept cauză un scurtcircuit.