Kashy a impresionat la X Factor! Loredana Groza: „Talente ca tine trebuie descoperite”

po 1000x100px (4)

Tânărul interpret de la Moldova Nouă a reușit să impresioneze juriul X Factor, vineri seară. Kashy a primit trei de „Da” și trece în etapa de bootcamp.

Tânărul din Moldova Nouă a avut două interpretări în fața juriului X Factor – o piesă personală și a doua, pe instrumentalul piesei „Child in time” de la Deep Purple. Jurații i-au apreciat talentul muzical, iar Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. l-au dat 3 de „Da”. Florin Ristei, însă, a apreciat că tânărul trebuie să își mai lucreze factorul X.

Ce spune Kashy după experiența X Factor și care sunt planurile sale de viitor!

„Planurile mele după X Factor sună cam așa: vreau să termin primul meu album de rock-jazz care se intitulează «Demon Însetat», care, după, va fi disponibil pe toate platformele de muzică (Spotify, Google Play, Deezer). După ce se încheie contractul cu Antena 1, am planuri să fac un contrat cu cei de la Global Records pentru a porni ușor într-o carieră lungă, încet, dar sigur, și mă voi baza pe compozițiile mele proprii, dar și pe colaborările importante pe care le am actualmente cu Gabriel Vizante. Vizante are aproape 80 mii subscribers pe Youtube și este cunoscut pentru colaborările lui cu El Nino. De asemenea, mă bazez pe producătorul meu Lion Riddims (Vlad Sfichi), cel mai mare și cel mai cunoscut producător de muzică reggae din România, cunoscut și internațional. Visul meu o să înceapă să se realizeze abia după semnarea contractului cu cei de la Global Records. Este un prim targhet pe care aș vrea să îl ating în acest scop”, spune Kashy pentru exressdebanat.ro.

headerexpress cc

Mesaj pentru comunitatea Moldova Nouă!

„Există câțiva oameni cu care am colaborat în Moldova Nouă și după părerea mea ar putea avea succes. Darius Onofrei este un rapper cu foarte mult potențial alături de care am colaborări pe canalul lui, Robert Patachia – cunoscut în aria noastră sub numele de Patza este și el un rapper cu potențial. Luptați pentru ceea ce visați, dați-vă voie să visați și aspirațiile voastre ușor-ușor vor fi realizabile, nu există succes fără muncă și nu o să existe muncă fără succes. Mulți oameni cataloghează artiștii în două părți – artiști cunoscuți și artiști necunoscuți. Vreau să spun că nu exisă artiști cunoscuți sau necunoscuți, exista doar artiști și aceia care sunt într-adevăr necunoscuți sunt de fapt cei mai buni artiști. Valorile se descoperă în timp, la fel ca arheologii. Nu poți să găsești valori atât timp cât nu sapi după acele valori”, mai spune Kashy.

Momentul de la X Factor poate fi vizionat aici. Îl puteți asculta pe Kashy pe canalul său de Youtube.