Kamikadze pe străzile Reșiței! Sub aburii alcoolului și fără permis, oprit de un stâlp să omoare pe cineva!

Doar norocul sau divinitatea au putut opri un șmecher să provoace vreo tragedie! Acesta a intrat într-un stâlp, la o oră la care străzile erau mai degrabă pustii. Altfel… cine știe?!

Un bărbat aflat la volanul unui Opel Vectra s-a izbit violent în această dimineață cu de un stâlp al fostei linii de tramvai, imediat la ieșirea din Pasajul CSR. Băut și fără permis de conducere, undeva în jurul orei 8.00, în timp ce se îndrepta spre Centru, acesta a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de stâlpul de metal. A rezultat rănirea ușoară a șoferului, deși mașina înmatriculată în Polonia a fost serios avariată. Polițiștii au deschis deja dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

UPDATE

leader board 728 x 90 px

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Reșița, fără a deține permis de conducere, a condus un autoturism pe strada Paul Iorgovici din Reșița, din direcția Muncitoresc spre Centru. Pe fondul consumului de alcool, într-o curbă ușoară la stânga, bărbatul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public situat pe spațiul verde, ce delimitează sensurile de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a recoltat la spital o probă biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Cecilia Dăneț de la IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul e cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis și aflată sub influența alcoolului.