Povestea recepției de la Lupac continuă! Hurduzeu recunoaște că cel care suferă e județul Caraș-Severin

Povestea celei mai așteptate recepții din Caraș-Severin continuă! Este vorba despre depozitul de deșeuri de la Lupac, cel care ar fi trebuit să fie funcțional încă din 2015!

Cel mai recent termen înaintat de autorități a fost 14 septembrie. Anul curent. Însă, exact ca în povestea cu ciobănașul mincinos și lupul, nimeni nu mai crede într-o reușită. Desigur, 14 septembrie a trecut, la fel cum au trecut multe alte termene în ultimii doi ani, de când depozitul ar fi trebuit să fie funcțional. Cine e de vină? Anvergura proiectului și o dispută între antreprenor și inginer, după cum spune președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

„Ca să înțelegeți, nu va fi o recepție de genul că se merge acolo și într-o zi se finalizează tot. Și vom spune «gata, s-a finalizat recepția». E o suprafață mare, cu multe obiective, cu multe mijloace fixe, care trebuie verificate. Va fi o chestiune de durată. În acest moment, discuția a fost legată de manualul de operare și de cartea tehnică. O dispută între antreprenor și inginer. Inginerul este entitatea care asistă Consiliul Județean în buna implementare a acestui proiect. Există această dispută, având, într-adevăr de suferit județul Caraș-Severin. Sper ca acest lucru să se rezolve cât mai repede pentru a putea finaliza recepția la depozitul de la Lupac”, spune președintele forului.

leader board 728 x 90 px

Așadar, dacă și președintele Consiliului Județean speră, la fel trebuie să facă și primăriile din Caraș-Severin. Numai că viitorul nu sună deloc bine, așa că până și termenul indulgent al managerului de proiect, Victor Naidan – finalul anului – pare tot mai greu de atins.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Caraș-Severinul cu zeci de milioane de euro?! I-a umplut de bani pe băieții deștepți, a adus primăriile aproape de faliment, iar cetățenilor le-a lăsat gunoiul sub nas!