„Județul Caraș-Severin nu va mai fi condus de PSD!”

Sondajele și modalitatea de alegere a președinților de consilii județene, prin vot uninominal, îl plasează pe liberalul Marcel Vela în poziția de mare favorit în 2020 pentru a prelua șefia administrației județene.

Senatorul PNL n-a confirmat candidatura pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, numai că cifrele din sondaje îl cam obligă la asta. La un moment dat se vorbea și despre candidatura lui Vela pentru Primăria Caransebeș, variantă pe care acesta a recunoscut că o ia în calcul. „Dacă se întâmplă cumva și colegii mei actuali nu vor fi îndrăgiţi, votaţi, susţinuţi de electorat în sondaje, nu voi lăsa PSD-ul să ajungă la Primăria Caransebeş şi voi candida eu”, a avertizat  Vela în urmă cu un an.

Revenind la Consiliul Județean Caraș-Severin, liderul filialelei județene PNL spune că se vor măsura șansele mai multor liberali, partidul având suficiente variante. „Noi încă nu am stabilit candidatul la Consiliul Județean. Candidatul îl vom stabili în mod democratic, în Comitetul de Coordonare Județean. În PNL sunt cel puțin cinci potențial candidați la Consiliul Județean Caraș-Severin. În mod sigur, din 2020, județul nu va mai fi condus de PSD. Asta înseamnă președinte și majoritate PNL în Consiliul Județean!”, a comentat Vela pentru expressdebanat.ro.

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/