Judeţul, implicat în curăţarea Dunării

casinoherculane by sungarden

Administrația Națională ,,Apele Române” a devenit partener strategic al proiectului ,,Let’s Do It, Danube!”, după ce a încheiat parteneriatul cu echipa care coordonează şi ,,Let’s Do It, România!“. Caraş-Severin se află printre judeţele care susţin programul.

Deşeurile care strică zilnic peisajul mirific al Dunării vor dispărea uşor, uşor odată cu implementarea proiectului „Let’s Do It, Danube!”, proiect care vizează două direcţii importante de implicare socială, educaţia şi mediul. Pentru ca planurile să dea roade şi în partea de sud-vest, Caraş-Severinul îşi va aduce contribuţia în curăţarea fluviului alături de multe alte judeţe din ţară. Aşa se face că Ziua Internaţională a Dunării din această vară nu va trece neobservată fără organizarea unei ample acţiuni de ecologizare a malurilor fluviului.

Am început cu mult entuziasm acest proiect. Considerăm acest parteneriat ca fiind unul firesc, având în vedere rolul Administrației Naționale ,,Apele Române” şi preocuparea continuă a acestora de a păstra apele curate din România. Este un prim pas spre un proiect pe termen lung și dorim să continuăm împreună drumul pe care am pornit, a declarat Andrei Coșuleanu, director executiv ,,Let`s Do It, Romania!“.

CITESTE SI: GATA CU INUNDAŢIILE LA DUNĂRE!

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

,,Am fost încântați să aflăm de inițiativa echipei de tineri din cadrul «Let’s Do It, Romania!»de a începe  proiectul «Let’s Do It, Danube!». Se știe că existența umanității depinde de factorul numit «apă». Fără apă nu există viață. Consider că rolul acestui proiect este de conștientizare a fiecărui cetățean în parte de a păstra, conserva și proteja resursa de apă. Acest parteneriat reprezintă o cale de a reflecta asupra obiceiurilor de utilizare a apei, în mod responsabil, dar și asupra rolului acesteia în susţinerea ecosistemelor şi a vieții umane ”, a declarat  dr. ing. Vasile Pintilie, director general al Administrației Naționale „Apele Române”.

Proiectul ,,Let’s Do It, Danube!” va dura pe toată perioada anului educaţional şi se anunţă a fi de o mare utilitate în condiţiile în care va schimba o mare parte din aspectul Dunării.

CITESTE SI: VIDEO/FOTO: VEZI CUM SCAPĂ DUNĂREA DE ALGELE NOCIVE!

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/