UPDATE. Județul Caraș-Severin are un nou secretar de stat în Ministerul Dezvoltării

daniel surdu

Mișcări de trupe în PNL Caraș-Severin. Andrei Ungur, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, îi cedează locul lui Daniel Surdu, iar de săptămâna viitoare Ungur va face echipă cu Romeo Dunca din postura de administrator public al județului.

Florin Cîțu și-a dat aseară acordul ca Andrei Ungur să revină în Caraș-Severin pentru a-a da o mână de ajutor lui Romeo Dunca. Ungur va fi, de săptămâna viitoare, noul administrator public al județului, după ce, în luna iunie, Tinu Vidaicu a decis să plece.

Odată cu întoarcerea lui Andrei Ungur în județ, locul său va fi luat de consilierul județean Daniel Surdu, cel care va pleca la București pentru a prelua atribuțiile de secretar de stat.

Cele două decizii au fost publicate aseară în Monitorul Oficial al Românei.

„Filiala PNL Caraș-Severin mulțumește domnului secretar de stat Andrei Ungur pentru activitatea desfășurată în ultimii doi ani la MDLPA, cât și pentru sprijinul acordat dezvoltării județului Caraș-Severin. Totodată, îi urăm mult succes domnului secretar de stat Daniel Surdu în noua sa calitate de membru al Guvernului României. La solicitarea conducerii Consiliului Județean și a președintelui Romeo Dunca, domnul Andrei Ungur a acceptat să revină în Banatul de Munte și să îndeplinească, începând de săptămâna viitoare, funcția de administrator public al județului Caraș-Severin.”, se arată într-un comunicat al Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Tinu Vidaicu: „Am demisionat! Mi-am pierdut scopul și nu mai înțeleg prezența mea într-un loc unde puterea de decizie este împărțită!”

UPDATE, ora 10.00

Daniel Surdu i-a mulțumit președintelui Marcel Vela, dar și echipei liberale pentru încredere și susținere. „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a vă reprezenta cu onoare în Guvernul României. Mult succes colegului Andrei Ungur alături de camarazii din Consiliul Județean și rămânem echipă unită pentru dezvoltarea județului Caraș-Severin!”, a transmis Surdu.

„Iată că a venit momentul când va trebui să joc ACASĂ după mai bine de un an petrecut în deplasare.”, spune Andrei Ungru, care a deținut funcția de secretar de stat în mandatele de premier ale lui Ludovic Orban, Nicolae Ciucă și Florin Cîțu, avându-i ca miniștri ai dezvoltării pe Ion Ștefan și pe Attila Cseke, „cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată. Mulțumirile mele sincere se îndreaptă și către o echipa extraordinară pe care am reușit sa o creez la cabinet și care mi-a fost de un real folos în tot ceea ce am realizat la minister. Mulțumesc, PNL Caraș-Severin, pentru încredere. Mulțumesc, domnule președinte Marcel Vela. Succes, Dani Surdu!”, a transmis Andrei Ungur.

UPDATE, ora 11.30

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, este convins că cei doi tineri liberali vor face treabă foarte bună atât la nivel județean, cât și la nivel central. „Îi mulțumesc lui Andrei ca a fost de acord să vină acasă și să intre în echipa de la Consiliul Județean. Promovăm oameni cu experiență care se vor implica în aceste poziții de o maximă responsabilitate. Sunt sigur că și Andrei, ca administrator public al județului, și Dani, ca membru al Guvernului României, ne vor face cinste în aceste funcții. Îi susținem și le dorim mult succes!”, a transmis Marcel Vela.