Ion Mocioalcă: Guvernarea perdanților a sărăcit România!

mocioalca ion

Fiecare zi cu Guvernul Cîțu în funcție este o încă o zi în care viața românilor va fi și mai afectată de sărăcie, iar dezvoltarea comunităților locale blocată, atrage atenția senatorul PSD.

Ion Mocioalcă remarcă faptul că, în vreme ce traiul românilor devine tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR are o singură prioritate: lupta pentru putere! Potrivit acestuia, actuala guvernare nu face altceva decât să acapareze toate resursele statului pentru firmele de partid. „Au abandonat total România și i-au abandonat pe români! Singura soluție pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică și socială este ca Guvernul Cîțu să plece urgent de la conducerea țării! „Fiecare român este mai sărac cu 560 de euro după măsurile care au distrus puterea de cumpărare. În plină explozie a prețurilor, Guvernul nu a găsit altă soluție decât înghețarea pensiilor, alocațiilor și a salariilor. Românii se confruntă cu explozia prețurilor și a cursului valutar, iar Guvernul Cîțu a impus românilor o datorie care le amanetează viitorul! Să mai spun că absorbția fondurilor europene este la pământ?! Planul Național de Redresare și Reziliență nu este aprobat nici acum, deși 18 state au deja aprobate planurile de relansare, iar 16 state deja primesc primele fonduri. România riscă să piardă peste 60% din banii alocați pentru că nu va avea timpul fizic necesar contractării banilor.”, a declarat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Alte motive pentru care Guvernul Cîțu trebuie urgent demis ar fi în opinia parlamentarului de Caraș-Severin situația dezastruoasă în care au ajuns agricultorii români, condamnarea la subdezvoltare a comunităților locale și ratarea tuturor țintelor asumate în Sănătate! Mocioalcă mai spune că, deși nici nu a început anul școlar, Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR a făcut deja planurile de închidere a școlilor și amintește că în Palatul Victoria „Dreapta a instalat un penal”.