Judecătorul Maldea divorțează. Își protejează averea?

Pe rolul Judecătoriei Reșița figurează astăzi un proces privind divorțul soților Maldea. Acțiunea vine după ce judecătorul nu și-a recunoscut faptele în dosarul în care este inculpat alături de lichidatorul Ion Tudor.

Acțiunea este instrumentată de soția magistratului, care este reclamant, iar judecătorul figurează ca pârât. Procedura divorțului este renumită în astfel de cazuri, mai ales că în dosarul instrumentat de DIICOT București se stabilește prejudiciul în această perioadă și urmează a fi instituită măsura sechestrului pe averea mobilă și imobilă.

CITEȘTE ȘI: „Atenții” de Paști și Crăciun pentru judecătorul Maldea! A recunoscut chiar el!

Judecătorul Maldea a demisionat, dar rămâne tot în cătușe! A sprijinit un grup infracțional care a dat tunuri de milioane de euro!

Reamintim că judecătorul Nicușor Maldea este acuzat că ar fi sprijinit un grup infracțional organizat care a dat tunuri de milioane de euro.  În prezent se află în arest preventiv, astfel că nu este posibilă prezența sa la Judecătoria Reșița.

Vezi AICI: Sentințe strâmbe pentru sprijinirea mafiei imobiliare! Dosarele judecătorului Maldea, dosite și soluționate cu rea-credință!

Maldea a demisionat din funcția de judecător și este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, luare de mită, complicitate la bancrută frauduloasă, fals intelectual și abuz în serviciu.