Judecătorii Tribunalului Caraş-Severin au adoptat Memorandumul!

Judecătorii Tribunalului Caraș-Severin s-au pronunțat în privința Memorandumului propus de asociațiile profesionale de magistrați.

La propunerea asociaţiilor profesionale de magistraţi, judecătorii Tribunalului Caraş-Severin, reuniţi joi în Adunarea Generală a judecătorilor, au aprobat conţinutul Memorandumului transmis, asemenea colegilor lor de la Caransebeş, fără a adopta, însă şi măsuri de protest în acest sens.

„Adunarea generală a judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin a adoptat, cu majoritate de voturi, Memorandumul privind justiţia, Memorandum propus de către asociaţiile profesionale ale magistraţilor”, ne-a transmis judecătorul Daniela Deteşan, purtătorul de cuvânt al instanţei.

leader board 728 x 90 px

Cât priveşte judecătorii de la Moldova Nouă, purtătorul de cuvânt al instanţei, judecătorul Cristian Cioabă, ne-a declarat că instanţa are numai 2 judecători şi că, până acum, nu s-a pus problema convocării Adunării Generale, mai ales că denumirea este, practic, improprie, atâta vreme cât numărul de judecători este aşa de redus.

CITEȘTE ȘI:

Judecătorii de la Tribunalul Caraş-Severin sunt convocaţi azi pe speţa „Memorandum“!