Judecătoarea Telbis le cere foștilor colegi magistrați să-i revizuiască pedeapsa soțului ei, doctor în șpagă!

Tribunalul Caraş-Severin a respins cererea de revizuire a celui mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin, medicul Sebastian Telbis!

După mega-dosarul de corupție strămutat la Tribunalul Arad, în care Sebastian Telbis a fost condamnat la trei ani de puşcărie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a sesizat Tribunalul Caraş-Severin cu un nou dosar ce conţinea alte 21 de acte materiale de luare de mită. Deja condamnat de Tribunalul Arad, instanţa din Caraş-Severin a comasat cele două pedepse şi a păstrat cei trei ani de închisoare cu executare, dar şi confiscările din prima sentinţă.

Sebastian Telbis şi rudele sale tot nu sunt mulțumiți, astfel că au cerut Tribunalului Caraş-Severin revizuirea sentinţei penale pronunţate. Fără succes! „Respinge cererea de revizuire formulată de condamnatul Telbis Sebastian, precum şi de numitele Telbis Luminița, Telbis Laura Andreea şi Viziteu (fostă Telbisz, fostă Botnari) Maria Agata, privind revizuirea sentinţei penale nr. 33 din 02.07.2015, pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin în dosarul nr. 1501/115/2015, definitivă prin decizia penală nr. 1040 din 20.10.2015, pronunţată de Curtea de Apel Timişoara. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în sentința instanței.

gif card de energie dacus 1000x100

Acelaşi condamnat, Sebastian Telbis, mai are în nume propriu o cerere de revizuire, tot pe rolul Tribunalului Caraş-Severin, dar şi una la Tribunalul Arad. Aceste dosare nu au fost soluţionate încă.