Concentrare maximă. Adrian Petrea are gânduri mari: „Producem surpriza, eliminăm CSM-ul!”

explo 1000x200

Până la duelul din play-off-ul Ligii Naționale cu noua deținătoare a Cupei României, HC Adrian Petrea Reșița și-a testat potențialul în compania puternicei HC Odorhei, într-o dublă amicală în Ardeal.

Elevii lui Adrian Petrea s-au deplasat la Odorheiu Secuiesc pentru două meciuri de pregătire cu echipa timișoreanului Vlad Caba. În prima partidă, harghitenii s-au impus cu 32-22, iar a doua zi a venit rândul reșițenilor să câștige, cu 32-28.

„Au fost două meciuri de pregătire foarte bune pentru noi și pentru echipa Odorheiului. Primul meci l-am pierdut pe fondul oboselii, noi am plecat în ziua meciului și am jucat seara. Iar echipa nu a dat randamentul necesar pentru a câștiga. A doua zi a fost un meci bun prestat de noi, în care am pus probleme echipei din Odorhei și ne-am adjudecat victoria. Nu au făcut deplasarea Marius Bahan și Ioan Stan, acesta din urmă s-a operat de curând”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Handbaliștii reșițeni se pregătesc să dea piept în această săptămână cu proaspăta câștigătoare a Cupei României, vicecampioana CSM București, în prima fază a play-off-ului Ligii Naționale.
„Ne pregătim pentru faza play-off a campionatului. Vom întâlni câștigătoarea Cupei României, dar noi vom aborda această fază doar la victorie. Vrem să demonstrăm că nu doar atât putem, o simplă prezență în play-off, ci vrem să producem o surpriză, eliminând CSM-ul”, a mai spus Adrian Petrea.

Primul joc dintre CSM București și HC Adrian Petrea este programat sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 18:00, în sala Rapid din Capitală. Meciul al doilea va avea loc la Reșița, pe 29 aprilie, iar dacă va fi nevoie se va disputa și cel de-al treilea meci, pe 4 mai, la București. În faza următoare se va califica echipa care va câștiga două meciuri. În caz de egalitate după 60 de minute, se va trece la executarea aruncărilor de la 7 metri.

banner 970 x 250