„Judecătoarea pesedistă”, somată public de PNL: „Nu mai faceți presiuni asupra instanțelor judecătorești!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Liberalii cărășeni au reacționat după ce Gabriela Stuparu, fost vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, a dat „sentința” în cazul alegerilor de la Moldova Nouă cu o zi înainte de primul termen de judecată de la instanța supremă.

„Stimată doamnă vicepreședinte PSD Caraș- Severin,

Asistăm de mai multă vreme la un spectacol politic ieftin, didactic și arogant, oferit de dumneavoastră, ca fost judecător, actual activist PSD, cu privire la speța de la alegerile locale din Moldova Nouă.

Din cauza faptului ca ați fost magistrat al Tribunalului Caraș-Severin, uneori și vicepreședinte care ați ținut locul președintelui, ca pensionară și activistă PSD, certați sau dați lecții și indicații tinerilor judecători, de la conferințe de presă organizate în fata Biroului Electoral în care ați înfierat cu mânie proletară foști subalterni, magistrați de la Tribunalul Caraș-Severin, până la declarații ciudate pentru care CSM-ul trebuia sa se sesizeze de multă vreme cu privire la independența justiției.

Pentru că mâine, 13 ianuarie, este termen la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul alegerilor locale de la Moldova Nouă, anulate legal de către Biroul Electoral Central, stimată fost magistrat pesedist recidivați din nou, declarând și astăzi:

«…Justiția să-l lase pe Adrian Torma să-și facă treaba!»

Dacă ați mai fi adăugat și «Ați înțeles, măi proștilor?!» era totul perfect la dumneavoastră la partid.

Asistăm în presa de astăzi indignați la o altă jignite pe care o aduceți instanței supreme, cu subiect și predicat, făcută de dumneavoastră, o judecătoare pesedistă.

1000x100 casa brutarului

În concluzie, vă somăm public să nu mai faceți presiuni asupra instanțelor judecătorești, cu atât mai mult că acum sunteți lider politic.

Încheiem, parafrazându-vă acum noi pe dumneavoastră:

– Foști magistrați aciuiți prin tot felul de partide politice, lăsați judecătorii onești să-și facă treaba, echidistant și fără presiuni mediatice! Nu le insultați inteligența și lăsați-i să judece dreptatea în mod corect și fără influențe politice!

– Dacă nici voi nu mai aveți încredere în Justiție…”, a transmis Organizația PNL Moldova Nouă.

 

CITEȘTE ȘI:
 „Să se pună capăt acestei epopei! Justiția să-l lase pe Adrian Torma să-și facă treaba”

expres banat 1000x100 (2)