Jocurile de noroc online, sub amprenta legalității. Cum alegem cea mai bună ruletă online?

Tentative de fraudă și jucători înșelați – toate acestea au un singur numitor comun: cazinouri terestre fără licență, care urmăresc doar să-și înșele clienții.

Suntem în 2018 și, din fericire, nu mai este nevoie să părăsim confortul propriei case pentru a ne distra, tocmai de aceea sunt puse la dispoziția jucătorilor o serie de alternative. Un exemplu în acest sens sunt platformele licențiate, unde se poate juca în deplină siguranță, iar activitatea este atent monitorizată. Un agent ce operează într-un cadrul legal va pune la dispoziția clienților săi cele mai noi metode de plată, prin colaborări încheiate cu instituții financiare de top.

Conform analiștilor de la https://www.cazinoonline.info/jocuri/ruleta/, ruleta online trebuie să reprezinte echilibrul între un soft de calitate și o mecanică de plată atent optimizată.

Dezvoltatorii de jocuri de cazinou trec printr-un audit tehnic, extrem de riguros, ce are rolul de a testa toate variațiile posibile ale softurilor create de aceștia. În urma a câtorva milioane de teste, se determină corectitudinea mecanicii de plată, iar mai apoi,  jocul respectiv este încadrat în portofoliul unui cazinou online, licențiat de către ONJN.

În alegerea celei mai bune mese de ruletă, este indicat să țineți cont și de variațiile acesteia. Ruleta poate fi de tipul celei americane, celei franceze sau celei europene. Din start vă putem spune că nu merită să jucați ruleta americană, din cauza unei caracteristici esențiale: prezența a două buzunare verzi, care nu face altceva decât să crească avantajul casei.

Ruleta europeană este o alternativă bună, pentru că avantajul casei este foarte mic, de doar 2.70%, spre deosebire de 15% – 20%, cât ar fi într-un cazinou terestru. Masa de joc prezintă 37 de numere, iar opțiunile de pariere, după cum știți, sunt destul de multe. Puteți paria direct, pe un singur număr, puteți diviza pariul pe două numere, puteți alege trei numere pe o linie orizontală, puteți paria roșu/negru sau par/impar și pe linie. Folosindu-vă din plin de softul performant ce vă este pus la dispoziție, puteți schimba unghiul de vizualizare al mesei și puteți plasa pariuri complexe extrem de ușor, folosindu-vă de toate uneltele ce vă sunt puse la dispoziție.

Softul dintr-un cazinou online nu poate fi manipulat

Licențierea costă enorm și niciun operator nu o să-și pună reputația în pericol. Corectitudinea acestor jocuri, dar atenție – numai din cazinourile licențiate! – este garantată de auditori tehnici de talie mondială.

Ruleta franceză, în special cea cu regula „La partage” este una dintre cele mai populare variații. Masa de ruletă poate lua forma unei piste de curse, pentru a vă ajuta în a avea o privire de ansamblu asupra acțiunii, iar dacă bila se oprește în buzunarul verde, nu pierdeți tot pariul plasat, ci doar jumătate. În rest, aveți la dispoziție aceleași opțiuni de pariere, ruleta are aceleași caracteristici, iar pariurile se plasează în același fel. Având mize extrem de permisive, începând de la 1 leu, a devenit rapid atracția principală a cazinourilor online licențiate. Pentru a lăsa procentul teoretic de câștig să lucreze în avantajul dumneavoastră, vă recomandăm jocul pe termen mediu spre lung, pentru a putea face uz din plin de bugetul de bun venit, grație platformelor online.

Un alt avantaj major pe care operatorii online vi-l pun la dispoziție, mai ales în cadrul jocului de ruletă, este modul demo de joc. Așa cum îi spune și numele, este un mod de joc gratuit, ce nu implică nici un risc financiar, ce are rolul de a vă familiariza cu jocul, regulile acestuia și modalități de pariere și – de ce nu – de câștig. Pentru a avea sesiuni de joc profitabile, indiferent de jocul de ruletă ales, trebuie să jucați responsabil. Cel mai important lucru, după înțelegerea jocului în sine, este să vă gestionați bugetul de joc. Ar fi indicat să acordați o șansă și sesiunilor live, cu dealer real.

Să vă explic de ce: puteți juca pe mize extrem de flexibile, puteți interacționa cu dealerii și veți aprecia profesionalismul acestora, iar informațiile afișate digital elimină orice posibilă eroare. Dar, pentru cea mai bună alegere, tineți cont de aceste sfaturi: alegeți numai cazinouri licențiate, jucați pe mize mici, înțelegeți sistemul de plăți, familiarizați-vă cu terminologia specifică și aplicați o strategie adecvată.  Când aveți vreun dubiu, site-ul Oficiului Național de Jocuri de Noroc vă poate confirma ce platformă de jocuri de noroc operează într-un cadru perfect legal, iar cazinourile certificate vor afișa mereu numărul de licență la baza paginii.

Jucați informați!