Cu Crișul, sub presiune!

CSM Reșița joacă sâmbătă, de la ora 17.00, primul meci pe teren propriu din actuala ediție a Ligii 3 la fotbal, adversară fiindu-i Crișul Chișineu Criș.

După startul ratat de campionat și eliminarea din Cupa României de la mijlocul săptămânii, rosso-nerii se văd obligați să câștige mâine, altfel, atmosfera riscă să devină tot mai tensionată în Valea Domanului. Presiunea e din ce în ce mai mare, spune antrenorul Octavian Benga, iar asta se vede în fața porții, unde elevii săi au ratat prea mult în cele două jocuri oficiale disputate până acum.

„Presiune, din ce văd eu, era încă înainte de-a ajunge eu aici. Presiunea e normal să existe pentru că la CSM Reșița se așteaptă rezultate, dar trebuie să ținem cont de faptul că suntem o echipă nouă, cu mulți jucători veniți în vară și grupul încă nu e sudat. Chiar dacă avem jucători de valoare, e nevoie de timp să formezi o echipă. În al doilea rând, toți din jurul echipei trebuie să fie uniți. Sper ca rezultatele pozitive să apară și atunci probabil că vom fi toți mulțumiți. Crișul e o echipă puternică, are jucători cu experiență, mulți au evoluat în Liga 1, au valoare, dar și cu tineri interesanți. Este o Liga 3 echilibrată, după cum am tot repetat”, a declarat antrenorul CSM-ului.