Jocuri fanteziste de culori pe blocurile din Govândari! Primarul Popa pleacă după bani la Timișoara, cu tot Biroul de Proiecte!

Ioan Popa nu și-a intrat efectiv în drepturi, abia marți va depune jurământul în calitate de primar al Reșiței, dar și-a luat deja în serios rolul de edil-șef și a demarat primele discuții pentru atragerea de fonduri europene! Noul primar va muta pentru o zi Biroul de Proiecte din cadrul Primăriei Reșița la Timișoara, la ADR 5 Vest.
„În această dimineață am luat legătura cu Sorin Maxim, de la ADR 5 Vest, l-am rugat să avem o întâlnire. Marți avem învestitura și miercuri mă văd cu el la Timișoara, împreună cu Anca Lolescu, care se ocupă de fonduri transfrontaliere. Voi merge cu șeful Biroului de Proiecte din cadrul primăriei, care va merge cu toată echipa și ne prezentăm la Timișoara. Închidem aici birourile și ne ducem cu toții la ADR pentru a vedea cum putem prioritiza proiectele”, a explicat Popa.
Ales primar al Reșiței pentru următorii patru ani, Ioan Popa a identificat deja o oportunitate care ar putea transforma în mod spectaculos imaginea celui mai mare cartier al municipiului. „În primul rând mă gândesc la anveloparea blocurilor. Administratorii și președinții asociațiilor de locatari să adune semnături cât mai repede, să aibă încredere în mine, pentru că prețurile nu sunt între 400 și 700 de euro, așa cum se vehicula. Vom încerca pe două paliere de preț, unul doar cu anvelopare, schimbat geamuri și acoperiș, și doar opțional să facem și altele. Vom organiza un concurs la nivel național de cromatică de culori pe Bulevardul Republicii, astfel încât să schimbăm rapid fața Govândariului”, a dezvăluit Ioan Popa una din primele sale intenții.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px
publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/