Casian Doană: „Vom da totul pe teren sâmbătă! Vom fi campioni!”

A mai rămas o zi până la meciul care va stabili campioana județului Caraș-Severin la fotbal. CSM Școlar Reșița și Voința Lupac se vor duela sâmbătă în Valea Domanului pentru poziția fruntașă și pentru a avea șansa disputării barajului de promovare în Liga a III-a.

Trei puncte le despart în clasament pe cele două aspirante la fotoliul de lider, iar CSM Școlar are și varianta egalului în această adevărată finală a campionatului. Voința nu poate merge decât pe varianta victoriei, caz în care ar ajunge la egalitate de puncte cu rivala din Valea Domanului. Ceea ce ar duce titlul pentru al doilea an consecutiv la Lupac, pentru că elevii lui Boșco Vișatovici ar avea avantajul meciurilor directe, după ce s-au impus în tur pe teren propriu cu 1-0.

„Abordăm meciul cu maximă seriozitate, cu muncă peste muncă. E cel mai important meci din acest sezon, sperăm să câștigăm, să nu fie munca de peste an în zadar. Suntem foarte încrezători, atmosfera este foarte bună la echipă. De încredere nu se pune problema. Dacă nu aveam încredere… Sperăm să fie bine. Vom da totul pe teren sâmbătă. Voința Lupac este o echipă bună, cu jucători experimentați, au jucat fotbal la nivel mai înalt. Dar sperăm ca sâmbătă să fim noi cei care se bucură la final, pentru că vom fi campioni”, a spus jucătorul Casian Doană, de la CSM Școlar Reșița.

„Am ajuns la ultima etapă. Paradoxal, la tragerea la sorți dinaintea sezonului n-am crezut că vom ajunge ca în ultima etapă să se decidă campioana. Am ajuns și aici, sperăm într-un rezultat favorabil, pentru că suntem încrezători în forțele noastre și sunt convins că victoria va fi a noastră. Este cel mai important lucru ca susținătorii echipei noastre, care ne dorim să fie urmașa CSM-ului, să vină alături de noi și le promitem că vom face tot ce va depinde de noi pentru a le aduce bucurii”, a spus la rândul său și Gheorghe Popa, delegatul echipei din Valea Domanului.

„Noi venim să câștigăm. Dacă ni se ivește ocazia să promovăm, nu ne vom da la o parte. Avem echipă bună și putem să batem la Reșița!”, este declarația primarului din Lupac, Marian Vlasici, încrezător în șansele echipei sale.

Partida CSM Școlar Reșița – Voința Lupac va avea loc sâmbătă, 11 iunie, de la ora 12:00, în Valea Domanului, fiind arbitrată de o brigadă de Liga I, cu craioveanul Cătălin Găman la centru.