Joacă şi pe datorie!

HC Caraş-Severin a impresionat prin determinare în partea a doua a campionatului şi a fost la un pas de un rezultat-surpriză pe terenul campioanei HCM Constanţa.

Primăriile din Reşiţa şi Caransebeş s-au alăturat Consiliului Judeţean Caraş-Severin în susţinerea echipei de handbal care reprezintă judeţul în Liga Naţională masculină, dar cu toate acestea plata salariilor jucătorilor, ale staff-ului tehnic şi administrativ se face cu întârziere. Băieţii au de primit banii pe trei luni şi nu mai e mult şi se fac patru, dar nimeni se se plânge prea tare de asta, deşi situaţia nu e deloc uşoară. Elevii lui Aihan Omer nu au lăsat-o mai moale, în ciuda acestor neplăceri, aşa cum poate se mai întâmplă în sportul românesc, iar acest lucru a fost apreciat de iubitorii handbalului din Reşiţa.

„Ar fi grozav ca încet, încet să ajungem la zero şi play out-ul să ne prindă cu un moral bun. Mulţi ştiu situaţia echipei şi cred că de asta suntem aplaudaţi la scenă deschisă. Echipa joacă, la băieţi nu există nici măcar o tentă de a intra în teren supăraţi sau deconectaţi, intră sută la sută pentru a câşţiga jocul şi cred că de asta sunt apreciaţi de spectatori”, a declarat antrenorul emerit Aihan Omer.