JENANT. Caraş-Severinul a rămas fără nicio echipă în Liga a III-a!

Sportul cărăşean cunoaşte un nou moment penibil în istoria sa din care fac parte medalii olimpice, titluri de campioni naţionali, balcanici şi mondiali, cupe ale României şi trofee continentale.

Marele proiect prin care s-a urmărit declarativ renaşterea fotbalului reşiţean s-a dovedit a fi un mare fâs. Într-un singur an, Gloria şi Muncitorul Reşiţa au dispărut, practic, de pe harta fotbalului românesc. La gruparea din Govândari vor mai ţine steagul sus câteva grupe de juniori, iar Muncitorul s-a mutat, într-o formulă restrânsă, în sală, urmând să joace în prima ligă de futsal. Promovată în Liga a III-a de fotbal în această vară, după ce a câştigat dramatic meciul de baraj cu Măgura Cisnădie, Metalul Oţelu Roşu se vede pusă în imposibilitatea de a respira aerul mai tare şi mai curat al unui eşalon superior campionatului judeţean.

„După cum stau lucrurile la Oţelu Roşu, e imposibil să ne înscriem în Liga a III-a. Sunt dezamăgit şi nu am ce să spun mai multe acum. Nu e sigur nici că vom continua în Liga a IV-a”, a explicat situaţia dramatică de pe Valea Bistrei preşedintele Sandu Florei.

 

 

Foto: timesnewroman.ro

Comments

 1. LuxPhotoFux says:

  Oare primarii de la Resita sau Otelu Rosu sunt mai impotenti decat primarii altor echipe inscrise in Liga a III-a?
  SERIA I: CS Sporting Lieşti, CS FC Păpăuţi, CS FC Zagon, CS Ştiinţa Miroslava, ACS Sepsi OSK , AFK Csikszereda
  SERIA A II-A: CS Tunari, ACS FC Viitorul Axintele, ACS Înainte Modelu
  SERIA A III-A: CS Vişina Nouă, CS Atletic Bradu, ACS Urban Titu, CN Dinicu Golescu
  SERIA A IV-A: CS Ineu, CS Naţional Sebiş, CS Millenium Giarmata, CS Nuova MM Becicherecu Mic, CS Vulturii 2009, ACS Viitorul Municipal Craiova, CS FC Hunedoara, ACS Ştiinţa Turceni, CS Minerul Motru 2008, CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu 2, CS Minerul Mehedinţi 2010, ACSO Filiaşi, ACS UTA Bătrâna Doamnă
  SERIA A V-A: CS Unirea Jucu,CS Iernut, CSC Sânmartin, ACS Industria Galda.

 2. cristi says:

  La ce furt a fost pentru a se disputa jocul de baraj,ar trebui sa iasa in fata nenea florei sandu,care este si demis din functie de la otelu rosu si sa-si ceara scuze echipei de pe locul 1,Recolta Berzovia ce prin munca de echipa si merit sportiv trebuia sa joace barajul de promovare!
  Rusine AJF si lingaului sef Stiube Florin,rusine Lolea,rusine Florei Sandu…ehh uite unde a dus BLATUL MURDAR!!!!!