Jaro Marșalic, de Ziua Internațională a Asistentului Medical: „Din când în când, vin momente în care sărbătorim și recunoaștem meritele”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Deputatul liberal Jaro Marșalic nu a uitat de importanța zilei de 12 mai, atunci când oamenii din lumea întreagă cinstesc asistenții medicali, exprimându-și recunoștința pentru cei care se străduiesc zilnic să salveze vieți.

Medic chirurg de meserie, Jaro Marșalic nu a uitat de unde a plecat. Trimis de cărășeni în Parlamentul României în postura de deputat, liberalul își exprimă recunoștința față de colegii săi cu orice ocazie. La fel a făcut și de Ziua Internațională a Asistentului Medical.

1000x100 casa brutarului

„Din când în când, vin momente în care sărbătorim și recunoaștem meritele. Asistenții medicali își pun amprenta pe viețile oamenilor din jurul lor în fiecare zi. Astăzi însă, mai mult decât oricând, tuturor le dorim o sărbătoare care să-i pună în valoare. Ziua Internațională a Asistentului Medical se celebrează pe 12 mai, în fiecare an, cu acest prilej le dorim un călduros «La mulți ani!»”, este mesajul transmis de deputatul Jaro Marșalic.

expres banat 1000x100 (2)