Cristian Moș îl vrea pe Dominic Fritz la șefia USR Timiș. Nu mai candidează în alegerile interne

explo 1000x200

Vicepreședintele CJ Timiș, co-președinte al USR PLUS Timiș, a anunțat că nu mai candidează pentru șefia filialei Timiș, după fuziunea dintre cele două formațiuni, și că cel mai potrivit pentru această poziție ar fi primarul Timișoarei, Dominic Fritz. 

„Consider că, în clipa de față, Dominic ar trebui să candideze la președinția filialei județene. Eu rămân în USR, rămân vicepreședinte de consiliu județean, pentru mine principal este acum să avem progrese în administrația locală. Am influența la nivel național care rămâne, dar pentru mine este important să avem rezultate în administrație.”, a declarat Cristian Moș.

La rândul său, co-președintele USR PLUS Raul Olajos, fost președinte PLUS Timiș, spune că își va depune candidatura pentru șefia filialei partidului.

„De mai mult timp eu am declarat că voi încerca să reprezint în continuare membri care m-au creditat cu încredere  pentru poziția de co-președinte USR-PLUS și la momentul acesta îmi mențin punctul acesta de vedere. În principiu, până la sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie, convenția județeană trebuie să se închidă conform protocolului de fuziune înregistrat în instanță.”, a declarat și Raul Olajos.

Toate filialele locale și județene ale USR din țară ar trebui să aibă alegerile înfăptuite până în 4 iulie, urmând ca la nivel național să fie aleasă noua conducere a partidului până la începutul lunii august.

banner 970 x 250