Jandarmii timişoreni, la datorie de Paște

1000x100 (5)

În perioada sărbătorilor pascale, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara își continuă activitatea. În conformitate cu măsurile stabilite la nivelul instituției, ei vor asigura siguranța publică pe timpul sărbătorii de Paște și în zilele libere până la sărbătoarea de 1 Mai.

Echipajele de jandarmi se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, în municipiul Timişoara şi în zona Mănăstirii Şag din judeţul Timiş, pentru ca manifestările religioase să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Pentru a asigura misiunile specifice ce le revin, echipele vor coopera cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, cu structurile de poliţie, poliţie de frontieră şi cu alte instituţii, la rugile bănăţene care au loc, în zilele de sărbătoare, în localităţile Utvin, Sânmihaiu Român, Giroc, Jamu Mare, Hitiaș, Belinț și Topolovățu Mare din județul Timiș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

De asemenea, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile foarte aglomerate, să adopte un comportament decent, conform normelor de convieţuire socială şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale.

banner 970 x 250