Pontonul își cheamă din nou „oastea la război”

Mii de oameni se vor înarma pentru o luptă grea ce va ține trei zile și trei nopți în oaza din munții Banatului. Decibelii și voia bună vor zgudui din nou Pontonul de pe malul Lacului Gozna.

Mini-vacanța de 1 Mai va deschide sezonul 2019 pentru petrecerile maraton pregătite cu mare ștaif de Ponton Casa Baraj și devenite deja o tradiție. Muzica house mixată de dj de renume va răsuna din nou în una dintre cele mai vestite locații outdoor din ţară, locul exclusivist care atrage mii de tineri an de an.

The Colossal Countdown to “1st of May” @ Ponton Casa Baraj

Sabb, Dirty Nano, Mark Knight, Illyus & Barientos sau Andre Rizo sunt doar câteva dintre numele sonore ale artiștilor ce vor „uni” comunitatea de pe Ponton cu libertatea, împletită cu natura perfectă și cu ecoul fericirii tinerilor. Stațiunea Crivaia renaște la viață datorită interesului crescut al tinerilor dornici de petreceri, atrași ca un magnet și de restul punctelor turistice pe care zona le oferă: Lacul Trei Ape, cel de la Doman, Lacul Secu, Muntele Semenic, stațiunea Gărâna, precum și tabăra de la Râul Alb.

Evenimentul mult așteptat ce se va desfășura în zilele de 28-29-30 aprilie va purta amprenta vibe-ului sălbatic, unde cei mai iubiți dj vor scrie încă o pagină în istoria Pontonului, transformând poveștile în legendă și unde zeci și sute de povești se vor scrie din nou pe malul lacului, departe de blocurile de beton și de arșița marilor orașe.

Startul petrecerilor la care sunt așteptați peste 4.000 de oameni se va da duminică sub găzduirea dj-lor: Sabb, Dirty Nano, Jay Ko și Vladimir. Luni vor mixa la butoane: Mark Knight, Sllash & Doppe, John Trend x Jay Ko și Narciss, iar marți cortina se va trage după mega petrecerea dată de: illyus & Barrientos, Andre Rizo, John Trend și Afgo. 

Începe să sune a vară pe lac, deci: „Bun venit la Ponton Casa Baraj!”