FOTO. Jandarmii cărășeni și copiii de la Centrul „Primăvara” au adus culoare în Staționarul 3

Nu doar cei mari, ci și cei mici se implică în reabilitarea Staționarului 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Copiii de la Centrul „Primăvara” au dat o mână serioasă de ajutor pentru ca unitatea medicală să prindă culoare. Totul, în parteneriat cu jandarmii cărășeni.

Jandarmii cărășeni au avut un sprijin real ieri, atunci când la Staționarul 3 s-au prezentat și micuții de la Centrul „Primăvara”. Împreună au adoptat un salon pe care l-au umplut de culoare.

leader board 728 x 90 px

„Astăzi au venit alături de noi copiii din cadrul Centrului «Primăvara» din Reșița, iar cu ajutorul lor am reușit să facem un tablou inedit, să lăsăm o bucățică de lumină din sufletul acestor copii, pentru viitorii pacienți.”, spun reprezentanții IJJ Caraș-Severin.

Drept răsplată pentru aportul și munca depusă la înfrumusețare salonului, jandarmii cărășeni, împreună cu prefectul Cristian Gâfu, i-au recompensat pe elevii Centrului „Primăvara” cu o înghețată în Centrul Civic al Reșiței.

„Fericire, emoție, bucurie și sinceritate sunt cuvintele care descriu această zi petrecută alături de prietenii noștri.”, au concluzionat jandarmii.