Abilități excelente în artele marțiale

Cei care păzesc ordinea și liniștea publică pe străzile județului trebuie să fie pregătiți pentru orice fel de situație. Astfel, jandarmii cărășeni se antrenează și se perfecționează în toate felurile de lupte. În urma stagiului în domeniul artelor marțiale, jandarmul cărășean Adrian Munteanu a obținut certificat de excelență din partea instructorilor chinezi.

În perioada 13-31 mai, 60 de jandarmi din țară au luat parte la o pregătire intensă cu profesori chinezi, specialiști în arte marțiale. Astfel, după încheierea stagiului în domeniul artelor marțiale ce s-a desfășurat în județul Harghita, plutonierul Adrian Munteanu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost unul dintre cei 20 de jandarmi apreciați în mod deosebit de către instructorii chinezi, recompensați cu certificate de excelență în domeniul artelor marțiale.

Ceremonia de încheiere a stagiului în domeniul artelor marțiale a avut loc în prezenţa unei delegaţii oficiale din Republica Populară Chineză, conduse de domnul colonel superior XU CHAO, şeful Statului Major la Comandamentul Provincial Jiangsu, din cadrul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze. La finalul ceremoniei, sub îndrumarea instructorilor chinezi, jandarmii au prezentat o serie de exerciţii demonstrative, în cadrul cărora au exemplificat procedee de lupte chinezeşti, exerciţii de arte marţiale (demonstraţii cu săbii) şi demonstraţii de luptă în stilul Sanda”, informează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

jandarmi caraseni