UPDATE Descinderi la Moldova Nouă

La această oră sunt încă în derulare zece percheziţii la mai mulţi suspecţi de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări din judeţele Timiş, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

UPADE, ora 15:00

Din surse neoficiale se pare că printre cei opt contrabandiști reținuți ar fi un polițist de frontieră și un vameș. Cu toții se află încă în audieri la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca mâine să fie transportați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița.

UPDATE, ora 12:52

Două percheziţii au loc în judeţul Timiş, una în judeţul Mehedinţi, iar şapte pe raza judeţului Caraş-Severin, în zona Moldova Nouă, după ce poliţiştii de Investigare a Fraudelor din Caraş-Severin au deschis un dosar penal în care sunt cercetate mai multe persoane pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

„În urma acestor activităţi urmează a fi aduse la audieri opt persoane. De asemenea, a fost pus sechestru asigurator asupra unor imobile şi autoturisme, prejudiciul în această cauză fiind de peste 350.000 de lei. La acţiune participă şi ofiţeri DGA”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru amănunte!