Iulius Town redeschide terasele în aer liber! Tu unde îți vei petrece weekendul prelungit?

Cei de la Iulius Town au anunțat că din acest weekend redeschid terasele din inima orașului, bineînțeles, respectând măsurile de protecție și distanțare contra virusului. Reprezentanții teraselor recomandă plata cu ajutorul cardului și mai ales ca fiecare persoană să aibă grijă să păstreze distanța față de ceilalți și să își ia toate măsurile de protecție. 

Reprezentanții mallului spun că mesele vor fi dezinfectate după fiecare client și că sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri una față de cealaltă. Personalul va purta echipament, la masă există facilități pentru igienizarea mâinilor și pot ocupa masa maximum patru persoane. Printre locațiile care se redeschid se află: Neața Omelette Bistro, Ted’s Coffee, Terasa Daily, @Fabrika, Tucano Coffee, Lexico, Select Bistro Café, Atmosphere Cucina & Bar, C-House Milano, Ana Lugojana și Noodle Pack.

Parcul Iulius Town este și el deschis pentru vizitatori, iar pe lac au fost aduse rățuște. Magazinele Peek&Cloppenburg, Zara și H&M, locațiile cu produse alimentare, servicii farmaceutice, veterinare și de curățătorie sunt momentan deschise în interiorul mallului. Programul acestora este disponibil pe www.iuliustown.ro.

„Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri de atmosfera primitoare a teraselor din Iulius Town. Transformă timpul liber într-o «vacanţă», pentru că îl poți petrece în locațiile în aer liber, cu specific internațional! Terasele sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de protecție! Indiferent dacă vrei bucate tradiționale, un brunch londonez sau o cină rafinată, sigur găsești terasa perfectă, cu deschidere spre parcul spectaculos din inima ansamblului.”, transmit cei de la Iulius Town.