Iulius Town pregătește filme, teatru de păpuși și un târg pentru weekend! Programul promite o experiență specială

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Filme, târg de produse naturale și teatru de păpuși, toate la Iulius Town! Timp de trei zile, iubitorii de film se vor putea întâlni într-o „sală” de cinema mai altfel. Duminică cei mici vor putea intra pe tărâmul basmelor cu ajutorul actorilor de la Magic Oz.

Proiecțiile de film în aer liber vor avea loc în zona Family Plaza din Iulius Town, de vineri până duminică. Distracția începe în fiecare seară de la ora 19.00 cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul se face doar pe bază de invitație, care poate fi obținută pe pagina de Facebook a evenimentului.

Copiii sunt invitați duminică la „Căsuța prietenilor”, unde vor fi întâmpinați de actorii de la Magic Oz. Teatrul de păpuși va începe de la ora 11.00, în parcul Iulius Gardens. Spectacolul inedit se bazează pe participarea directă în relatarea poveștii, adică micii privitori sunt cei care decid ce se întâmplă în căsuță. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

1000x100 casa brutarului

Târgul de produse naturale și handmade reunește 11 expozanți. Clienții sunt așteptați la etajul 1 cu ulei de măsline natural, dulceață ca la bunica acasă, săpunuri cu miros de flori, tablouri handmade sau licheni stabilizați. De asemenea, restaurantele și cafenelele din Iulius Town au pregătit diverse surprize în funcție de specificul fiecăruia. Tot în weekend sunt planificate programe muzicale mixate de DJ sau concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiază de cadrul natural, care vine în completarea atmosferei relaxante. La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01