Iulius Town oferă premii instant la cumpărăturile de Crăciun celor ce aleg centrul viu de pe Calea Sever Bocu

explo 1000x200

Iulius Town îi răsplătește pe toți cei care aleg serviciile centrului comercial pentru cumpărăturile de Crăciun. În total, Iulius va oferi mii de cadouri în valoare de 15.000 de euro!

În perioada 4 – 23 decembrie, la cumpărăturile de minimum 300 de lei din magazinele prezente în Iulius Town se vor oferi premii instant. Clienții trebuie să înregistreze bonurile la Centrul de Premiere, situat în zona Centrului Informațional.

De luni până vineri, primele 200 de persoane și în weekend, primele 250, care înregistrează bonurile vor primi, în funcție extrageri, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 30 și 100 de lei, cecuri cadou de 50 de lei, rimeluri de la Pupa, măști pentru copii sau băuturi răcoritoare. Voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea de încălțăminte din magazinele Musette, a ținutelor din magazinul Next, accesoriilor de la Hoco sau a cărților și decorațiunilor de la Cărturești.

În zilele de 11, 18 și 23 decembrie, după ora 15.00, 10 clienți norocoși care au făcut cumpărături de minimum 300 lei din magazinele Iulius Town în perioada campaniei vor fi premiați, în urma unei extrageri, cu vouchere de 485 lei pe care le vor putea folosi la Bijuteria Stil.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Atmosferă de poveste la Iulius Town! Centrul comercial, împânzit de luminițe și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă

banner 970 x 250